ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Language Center - Ξένες Γλώσσες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ - ΠΑΙΔΙΚΑ/ΕΦΗΒΙΚΑ/ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
1. Παιδικά - Εφηβικά 7. A CENIOR
2. HAPPY START 1 (Νήπια) 8. B CENIOR
3. HAPPY START 2 (Α'Β' Δημοτικού) 9. C CENIOR
4. JUNIOR A (Β' Δημοτικού) 10. D+ CENIOR
5. JUNIOR B (Γ' Δημοτικού) 11. B2-C1-C2 ΠΤΥΧΙΑ
6. JUNIOR A & B (Β' Γ' Δημοτικού) 12. ΕΝΗΛΙΚΕΣ
εδώ

Αγαπητοί μας φίλοι,

Είναι συνήθειά μας, ανάγκη μας αλλά και υποχρέωσή μας να προσφέρουμε ΑΡΙΣΤΕΣ υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Αφουγκραζόμενοι την ανάγκη των γονέων για την δημιουργία ενός αξιόλογου ξενόγλωσσου Φροντιστηρίου στην περιοχή μας, αλλά και την έλλειψη/σπατάλη χρόνου γονέων και παιδιών στις διάφορες μετακινήσεις, αποφασίσαμε να αναπτύξουμε την πιο δυναμική και αποκλειστική εκπαιδευτική συνεργασία στην ΧΑΛΚΙΔΑ με το Φροντισττήριο μέσης εκπαίδευσης ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες και μετατρέποντας το Φροντιστήριο σε ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ !!! .

Φιλικά δίδακτρα σε συνδυαστικά πακέτα ξένης γλώσσας & μελέτης Δημοτικού ή μαθήματα Γυμνασίου-Λυκείου και ευέλικτα ωράρια που μπορείτε να βρείτε μόνο στο Φροντιστήριο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ .

Παρέχουμε κανονικά ή ταχύρυθμα προγράμματα για την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας και απόκτησης πτυχίων για κάθε ηλικία. Τα προσεχτικά επιλεγμένα βιβλία και η ένταξη των σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων στην εκπαιδευτική διαδικασία που προσφέρουμε, κάνουν την εκμάθηση πολύ πιο ευχάριστη για όλους.

Το βασικό σε όλα αυτά είναι ότι σε ένα κτίριο "ορόσημο" στην ΧΑΛΚΙΔΑ, ο γονέας μπορεί να εμπιστευτεί το παιδί του τόσο στα μαθήματα του σχολείου όσο και στις ξένες γλώσσες. Το μεγαλύτερο όφελος όμως είναι η εξοικονόμηση χρόνου γονέων και παιδιών στις διάφορες μετακινήσεις, στον χρόνο διαβάσματος αλλά και το όφελος που θα έχετε από τα συνδυαστικά δίδακτρα!

ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ: Συνδυάστε τα παρακάτω εκπαιδευτικά πακέτα σε μοναδικές προνομιακές τιμές με ΚΕΡΔΟΣ έως και 50% . Όλα αυτά σε ένα κτίριο! Ένα διώροφο κτίριο με 14 αίθουσες, ορόσημο πλέον στην περιοχή της ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

  • Μελέτη Δημοτικού
  • Όλα τα μαθήματα ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ
  • Μαθήματα για ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ
  • Μαθήματα ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ: ΑΓΓΛΙΚΑ
  • Πιστοποίηση Η/Υ

Ημερομηνίες εγγραφών: Φροντιστηρίου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

Έναρξη Μαθημάτων: Φροντιστήριο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (1η εβδομάδα Σεπτεμβρίου) -- ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: (3η εβδομάδα Σεπτεμβρίου)

Επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας για μια προσωπική συνάντηση με την Διεύθυνση Σπουδών ώστε να ενημερωθείτε για ακόμη περισσότερες παροχές και να οργανώσουμε μαζί το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.