ΙΣΠΑΝΙΚΑ - AXON Global - Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξένων Γλωσσών

Αγαπητοί μας φίλοι,

Τα μαθήματα Ισπανικών στο κέντρο μας σας προσφέρουν την ευκαιρία να γνωρίσετε και να ανακαλύψετε τους διάφορους πολιτισμούς του ισπανόφωνου κόσμου.

Όλοι οι καθηγητές του Φροντιστηρίου είναι με υψηλή παιδεία και πανεπιστημιακή μόρφωση, ειδικευμένοι στη διδασκαλία της Ισπανικής ως Ξένης Γλώσσας, που εκτός των άλλων, απολαμβάνουν τη διδασκαλία.

Το Φροντιστήριο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ μέσω του μεγαλύτερου ομίλου ξένων γλωσσών ΑΧΟΝ προσφέρει:

  • Τμήματα Ισπανικών για ΕΦΗΒΟΥΣ [εδώ] και ΕΝΗΛΙΚΕΣ [εδώ]
  • Mια μεγάλη ποικιλία ωραρίων, από Δευτέρα μέχρι Σάββατο. Οι μαθητές μπορούν να επιλέγουν τμήμα ανάλογα με το χρόνο που διαθέτουν.
  • Ευρεία γκάμα τμημάτων: Γενικά μαθήματα Iσπανικών διάρκειας δύο και τεσσάρων μηνών. Επίσης, προσφέρουμε διάφορα ειδικά τμήματα και τμήματα επιμόρφωσης καθηγητών.
  • Σύγχρονη Μεθοδολογία και ευχάριστο περιβάλλον: Οι καθηγητές χρησιμοποιούν τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας Iσπανικών σύμφωνα με τις οδηγίες της AXON. Η επικοινωνία στα Ισπανικά είναι ο πρωταρχικός στόχος των μαθημάτων και για αυτό από την πρώτη κιόλας μέρα εστιάζουμε στην ενεργητική χρήση τηςΙισπανικής γλώσσας.
  • Διπλώματα Ισπανικών ως Ξένης Γλώσσας (DELE) Τα Διπλώματα DELE (Διπλώματα Ισπανικής ως Ξένης Γλώσσας) είναι οι μοναδικοί επίσημοι τίτλοι διεθνούς χαρακτήρα. Εκδίδονται από το Υπουργείο Παιδείας της Ισπανίας. Στην ΑΧΟΝ μπορείς να προετοιμαστείς και να δώσεις τις εξετάσεις.

Το Φροντιστήριο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ [www.christodoulou-n.eu] και ο μεγαλύτερος όμιλος εκπαίδευσης ξένων γλωσσών AXON GLOBAL [www.axon.gr] αναπτύσσοντας την πιο δυναμική και αποκλειστική εκπαιδευτική συνεργασία στην ΧΑΛΚΙΔΑ, θα σας παρέχουν νέες συνδυαστικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες πακέτων από τον Σεπτέμβριο με τις πλέον πρωτοποριακές και σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης!

Αναβαθμίζουμε τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες προσθέτοντας πέντε (5) ξένες Γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά) με το κύρος και την υπογραφή του μεγαλύτερου ομίλου εκπαίδευσης ξένων γλωσσών AXON GLOBAL με περισσότερα από 200 παραρτήματα στην Ελλάδα.

Το σύστημα εκπαίδευσης ξένων γλωσσών της Axon Global αναγνωρίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας σήμερα παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες!

Το Φροντιστήριο Μ.Ε ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ μέσω του ομίλου Axon συνεργάζεται πλέον με 14 πανεπιστήμια διεθνούς αναγνώρισης παρέχοντας ακόμη πιο ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε όλους τους μαθητές μας.

Είμαστε πλέον οι μόνοι που μπορούμε να σας παρέχουμε εγγυημένα προγράμματα εκμάθησης με διεθνή αναγνώριση πτυχίου.

Εγγύηση σπουδών και εγγύηση όλων των ξενόγλωσσων πτυχίων 100%!!!

Όλες μας οι προσπάθειες επιβραβεύονται από εσάς μέσα από την στήριξη που μας δίνετε όλα αυτά τα χρόνια. Γιορτάζοντας την επιτυχημένη μας πορεία και την επέκταση των υπηρεσιών μας δημιουργήσαμε για εσάς συνδυαστικά πακέτα με εκπτώσεις που φτάνουν έως και το 50%. Θα ισχύει για όλους τους σπουδαστές που θα εγγραφούν στο Φροντιστήριο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (Δημοτικό - Γυμνάσιο - Λύκειο) μαζί με την εκμάθηση Ισπανικών ή δεύτερης γλώσσας.

  • Για κάθε σύσταση επιπλέον 10% έκπτωση στο πρόγραμμά τους.
  • Για όλες τις υπόλοιπες επιλογές προγραμμάτων προσφέρεται έκπτωση 20%.
  • Ειδικές εκπτώσεις για φοιτητές, ανέργους και πολύτεκνους.

Ημερομηνίες εγγραφών: Φροντιστηρίου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ & ΑΧΟΝ: από 16 Αυγούστου 2017.

Έναρξη Μαθημάτων: Φροντιστήριο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 1 Σεπτεμβρίου 2017 -- ΑΧΟΝ GLOBAL: 18 Σεπτεμβρίου 2017

Ενημερωθείτε στην γραμματεία του φροντιστηρίου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ για ακόμη περισσότερες παροχές.

Το Φροντιστήριο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ και η Axon Global ένωσαν τις δυνάμεις τους.

Μαζί χαράζουν το μέλλον της εκπαίδευσης και σας οδηγούν στην επιτυχία!

Με εκτίμηση

Phd, Δρ Χριστοδούλου Νικόλαος