ΑΓΓΛΙΚΑ: Happy Start 1, 2 [Παιδιά 3-6 ετών, προνήπιου & νήπιου]

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ AXON GLOBAL

Οι μικροί μας φίλοι έρχονται σε πρώτη επαφή με την αγγλική γλώσσα, διασκεδάζοντας με τραγούδι, χορό, παιχνίδι, θέατρο, παραμυθένιες ιστορίες και με διάφορες ψυχαγωγικές για αυτή την ηλικία.

Τα προσχολικά τμήματα είναι σχεδιασμένα ειδικά από την ΑΧΟΝ για να δημιουργήσουν μια θετική πρώτη εντύπωση για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Οι μικροί μας φίλοι ακούν την δασκάλα τους να μιλάει, να μιμείται, και να τραγουδάει στα Αγγλικά και αφομοιώνουν τις λέξεις και φράσεις και τις επαναλαμβάνουν όπως έμαθαν την μητρική τους. Σε αυτήν την ηλικία τα παιδιά μαθαίνουν γρήγορα, ιδίως όταν το μάθημα είναι διασκεδαστικό και παράλληλα καλλιεργούν τις βασικές τους δεξιότητες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που εφαρμόζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά την ηλικία των 36 μηνών δεν υπάρχουν αναφορές ότι η εκμάθηση γλωσσών δημιουργεί προβλήματα στην εκμάθηση και χρήση της μητρικής γλώσσας. Ένα παιδί προσχολικής ηλικίας, 3 έως 6 ετών, δεν θα μάθει να γράφει ή να διαβάζει στα Αγγλικά αλλά θα μάθει μέσα από διδακτικό παιχνίδι, να καταλαβαίνει και να μπορεί να μιλάει τα Αγγλικά σαν την μητρική του γλώσσα.

Αντιθέτως, ενισχύει την ευαισθητοποίηση στους ήχους και τον ρυθμό των γλωσσών. Επιπλέον, τα περισσότερα παιδιά που μαθαίνουν μια ξένη γλώσσα σε πολύ νεαρή ηλικία μαθαίνουν κι άλλες γλώσσες με μεγαλύτερη ευκολία.

Έχοντας αποκτήσει την πρώτη επαφή είναι έτοιμα να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών.

Οι γονείς μπορούν από το σπίτι με ειδικό κωδικό που θα τους δοθεί από την ΑΧΟΝ να ελέγχουν την πορεία του παιδιού τους καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς.

________________________

Φιλικά δίδακτρα σε συνδυαστικά πακέτα ξένης γλώσσας & μελέτης Δημοτικού ή μαθήματα Γυμνασίου-Λυκείου και ευέλικτα ωράρια που μπορείτε να βρείτε μόνο στο Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ με την εγγύηση της ΑΧΟΝ .

Ερχόμενοι στο χώρο μας, μπορούμε να σας παρέχουμε εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών ώστε το παιδί σας να μπορέσει να φτάσει στο ανώτατο επίπεδο της εκάστοτε γλώσσας μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Για να αποκτήσουν τα παιδιά μία πιο ομαλή επαφή με την Αγγλική γλώσσα μπορούν τα παρακολουθήσουν τα ειδικά προγράμματα της ΑΧΟΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ - ΠΑΙΔΙΚΑ/ΕΦΗΒΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗ ΤΑΞΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΩΡΕΣ/ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
HAPPY START 1 (Νήπια)
9 ΜΗΝΕΣ
2
HAPPY START 2 (Α'Β' Δημοτικού)
9 ΜΗΝΕΣ
2
JUNIOR A (Β' Δημοτικού)
9 ΜΗΝΕΣ
3
JUNIOR B (Γ' Δημοτικού)
9 ΜΗΝΕΣ
3
JUNIOR A & B (Β' Γ' Δημοτικού)
9 ΜΗΝΕΣ
4
A1a ELEMENTARY
9 ΜΗΝΕΣ
4
A1b PRE-INTERMEDIATE
9 ΜΗΝΕΣ
4
A2a INTERMEDIATE
9 ΜΗΝΕΣ
4
B1 UPPER-INTERMEDIATE
9 ΜΗΝΕΣ
5
B2 F.C.E/E.C.C.E (Cambridge)
9 ΜΗΝΕΣ
6
B2 E.C.C.E (Michigan)
9 ΜΗΝΕΣ
5
C1 Advanced (Cambridge)
9 ΜΗΝΕΣ
6
C2 C.P.E/E.C.P.E (Cambridge)
9 ΜΗΝΕΣ
5
C2 E.C.P.E (Michigan)
9 ΜΗΝΕΣ
5

Ημερομηνίες εγγραφών: Φροντιστηρίου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ & ΑΧΟΝ: από 16 Αυγούστου 2017.

Έναρξη Μαθημάτων: Φροντιστήριο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 1 Σεπτεμβρίου 2017 -- ΑΧΟΝ GLOBAL: 18 Σεπτεμβρίου 2017

Ενημερωθείτε στην γραμματεία του φροντιστηρίου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ για ακόμη περισσότερες παροχές.

Το Φροντιστήριο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ και η Axon Global ένωσαν τις δυνάμεις τους.

Μαζί χαράζουν το μέλλον της εκπαίδευσης και σας οδηγούν στην επιτυχία!

Με εκτίμηση

Phd, Δρ Χριστοδούλου Νικόλαος