ΑΓΓΛΙΚΑ: Happy Start 1, 2 [Παιδιά 3-6 ετών, προνήπιου & νήπιου]

Οι μικροί μας φίλοι έρχονται σε πρώτη επαφή με την αγγλική γλώσσα, διασκεδάζοντας με τραγούδι, χορό, παιχνίδι, θέατρο, παραμυθένιες ιστορίες και με διάφορες ψυχαγωγικές για αυτή την ηλικία.

Τα προσχολικά τμήματα είναι σχεδιασμένα ειδικά από την ΑΧΟΝ για να δημιουργήσουν μια θετική πρώτη εντύπωση για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Οι μικροί μας φίλοι ακούν την δασκάλα τους να μιλάει, να μιμείται, και να τραγουδάει στα Αγγλικά και αφομοιώνουν τις λέξεις και φράσεις και τις επαναλαμβάνουν όπως έμαθαν την μητρική τους. Σε αυτήν την ηλικία τα παιδιά μαθαίνουν γρήγορα, ιδίως όταν το μάθημα είναι διασκεδαστικό και παράλληλα καλλιεργούν τις βασικές τους δεξιότητες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που εφαρμόζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά την ηλικία των 36 μηνών δεν υπάρχουν αναφορές ότι η εκμάθηση γλωσσών δημιουργεί προβλήματα στην εκμάθηση και χρήση της μητρικής γλώσσας. Ένα παιδί προσχολικής ηλικίας, 3 έως 6 ετών, δεν θα μάθει να γράφει ή να διαβάζει στα Αγγλικά αλλά θα μάθει μέσα από διδακτικό παιχνίδι, να καταλαβαίνει και να μπορεί να μιλάει τα Αγγλικά σαν την μητρική του γλώσσα.

Αντιθέτως, ενισχύει την ευαισθητοποίηση στους ήχους και τον ρυθμό των γλωσσών. Επιπλέον, τα περισσότερα παιδιά που μαθαίνουν μια ξένη γλώσσα σε πολύ νεαρή ηλικία μαθαίνουν κι άλλες γλώσσες με μεγαλύτερη ευκολία.

Έχοντας αποκτήσει την πρώτη επαφή είναι έτοιμα να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών.

Παρέχουμε την δυνατότητα και για ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ μαθήματα. Τώρα πια μαθητές από όλη την Ελλάδα μας επιλέγουν για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τους άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς μας.


Εγγύηση σπουδών και εγγύηση όλων των ξενόγλωσσων πτυχίων 100%!!!


Ημερομηνίες εγγραφών: Φροντιστηρίου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

Έναρξη Μαθημάτων: Φροντιστήριο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (1η εβδομάδα Σεπτεμβρίου) -- ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: (3η εβδομάδα Σεπτεμβρίου)

Επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας για μια προσωπική συνάντηση με την Διεύθυνση Σπουδών ώστε να ενημερωθείτε για ακόμη περισσότερες παροχές και να οργανώσουμε μαζί το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ - ΠΑΙΔΙΚΑ/ΕΦΗΒΙΚΑ/ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
1. Παιδικά - Εφηβικά 7. A CENIOR
2. HAPPY START 1 (Νήπια) 8. B CENIOR
3. HAPPY START 2 (Α'Β' Δημοτικού) 9. C CENIOR
4. JUNIOR A (Β' Δημοτικού) 10. D+ CENIOR
5. JUNIOR B (Γ' Δημοτικού) 11. B2-C1-C2 ΠΤΥΧΙΑ
6. JUNIOR A & B (Β' Γ' Δημοτικού) 12. ΕΝΗΛΙΚΕΣ
εδώ