ΑΓΓΛΙΚΑ: Junior Α & Β [προκαταρτικό επίπεδο παιδιών]

Η τάξη αυτή είναι ένας συνδυασμός της ύλης των δυο Juniors. Δίνεται δηλαδή μια εναλλακτική στους γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους (B-Γ' Δημοτικού) να βγάλουν τις δυο τάξεις Junior A και Junior B σε μια σχολική σεζόν. Αυτό πάντα απαιτεί κάποιες προϋποθέσεις.

Οι διδακτικές ώρες είναι 4 εβδομαδιαίως. Το μάθημα διεξάγεται σε συγκεκριμένη αίθουσα, εξοπλισμένη με οπτικοακουστικά μέσα, με σκοπό τη εξοικείωση των μαθητών με την Αγγλική υπό την επίβλεψη καθηγητή. Τα παιδιά παρακολουθούν και καλύπτουν όλη την ύλη των δυο ξεχωριστών τάξεων. Τα βιβλία και σε αυτή την περίπτωση είναι εικονογραφημένα και τα μαθήματα γίνονται με ενδιαφέρουσες ιστορίες ηρώων ώστε να διατηρούν το ενδιαφέρον των μικρών μαθητών μας αμείωτο. Η ύλη που καλύπτεται στη τάξη αυτή είναι ακριβώς αντίστοιχη των δύο Juniors με διαφορετική σειρά βιβλίων που καλύπτει και τα δυο επίπεδα A&B.

Ιδιαίτερα προτεινόμενη τάξη για τα παιδιά που έχουν κάνει Happy Start 1, 2 ή για παιδιά που είναι ήδη στην Γ΄ δημοτικού του σχολείου.

Παρέχουμε την δυνατότητα και για ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ μαθήματα. Τώρα πια μαθητές από όλη την Ελλάδα μας επιλέγουν για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τους άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς μας.


Εγγύηση σπουδών και εγγύηση όλων των ξενόγλωσσων πτυχίων 100%!!!


Ημερομηνίες εγγραφών: Φροντιστηρίου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

Έναρξη Μαθημάτων: Φροντιστήριο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (1η εβδομάδα Σεπτεμβρίου) -- ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: (3η εβδομάδα Σεπτεμβρίου)

Επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας για μια προσωπική συνάντηση με την Διεύθυνση Σπουδών ώστε να ενημερωθείτε για ακόμη περισσότερες παροχές και να οργανώσουμε μαζί το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ - ΠΑΙΔΙΚΑ/ΕΦΗΒΙΚΑ/ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
1. Παιδικά - Εφηβικά 7. A CENIOR
2. HAPPY START 1 (Νήπια) 8. B CENIOR
3. HAPPY START 2 (Α'Β' Δημοτικού) 9. C CENIOR
4. JUNIOR A (Β' Δημοτικού) 10. D+ CENIOR
5. JUNIOR B (Γ' Δημοτικού) 11. B2-C1-C2 ΠΤΥΧΙΑ
6. JUNIOR A & B (Β' Γ' Δημοτικού) 12. ΕΝΗΛΙΚΕΣ
εδώ