σ

Δείτε (εδώ) φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

Η μάθηση επιτάσσει την πολυμέρεια. Η διδασκαλία όλων των γνωστικών ενδιαφερόντων θα πρέπει να είναι πολύπλευρη και να ξεφεύγει από τα στεγανά της μονομέρειας και της στείρας εξειδίκευσης των μαθητών μόνο στα αντικείμενα που σχετίζονται με τον προσανατολισμό τους.

Στο Φροντιστήριο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, τα μαθήματα Γενικής Παιδείας διαδραματίζουν σημαντικότατο ρόλο στην πνευματική θωράκιση των μαθητών.

Έτσι προσκαλέσαμε τους μαθητές της ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ (και όχι μόνο) να παρακολουθήσουν "ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ". Η προβολή έγινε την Παρασκευή 18/3/2016 στον χώρο του Φροντιστηρίου.

Ταυτόχρονα το Φιλολογικό τμήμα του Φροντιστηρίου παρείχε σχόλια και οδηγίες για την όσο το δυνατόν πληρέστερη προσέγγιση στην τραγωδία.

Αυτές οι εκπαιδευτικές μέθοδοι διδασκαλίας (εκδηλώσεις) εξηγούν το ότι είμαστε το πιο επιτυχημένο Φροντιστήριο σε όλες τις κατευθύνσεις ΘΕΤΙΚΗ - ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τον αριθμό των μαθητών που εγγράφονται κάθε χρονιαά, των οποίων αποτελούμε την πρώτη τους επιλογή, αλλά και από τις επιτυχίες τους.

Δείτε (εδώ) φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

Στο πλαίσιο του προγράμματος των ετήσιων ψυχαγωγικών μας δραστηριοτήτων το Φροντιστήριο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ την (Τσικνο)Πέμπτη 3/3/2016 το τσίκνισε για τα καλά

Η δραστηριότητα μας αυτή αποτέλεσε μια μικρή δόση χαράς για τους μαθητές μας... και ήταν ένα μικρό διάλειμμα από τις εκπαιδευτικές τους υποχρεώσεις πριν ριχτούν στην μάχη των εξετάσεων!

Μαθητές, γονείς, καθηγητές και φίλοι απόλαυσαν σουβλάκια με την ψυχή τους.

Συγχαρητήρια στους ψήστες που κατάφεραν και έψησαν 230 σουβλάκια

Και του χρόνου με υγεία

Δείτε (εδώ) φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

Το Φροντιστήριο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ευχαριστεί όλους τους γονείς, μαθητές και φίλους για την συμμετοχή τους στην όμορφη εκδήλωση που διοργανώσαμε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας

Η φετινή μας εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Χαλκίδας στις 23/1/2016 ώστε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και μαθητές για την απόλυτη εμπιστοσύνη τους προς το Φροντιστηρίο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ όλα αυτά τα χρόνια. Η εκδήλωση ξεπέρασε τις αρχικές μας προσδοκίες και εισπράξαμε την ικανοποίηση του κόσμου.

Οι γονείς ενημερώθηκαν για την πρόοδο των παιδιών τους και μαζί με πολλούς επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις πρωτοποριακές εκπαιδευτικές μεθόδους διδασκαλίας μας, τις επιτυχίες των μαθητών μας σε Μαθητικούς διαγωνισμούς οι οποίες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μας έχουν κάνει να κατέχουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα εκαπιδευτικά τεκταινόμενα της ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Δείτε (εδώ) φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

Στο πλαίσιο του προγράμματος των ετήσιων ψυχαγωγικών εκδρομών μας, το Φροντιστήριο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ την Δευτέρα 4/4/2016 βρέθηκε στα γυρίσματα της εκπομπής "Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο" η οποία προβλήθηκε στην τηλεόραση του Alpha στις 6/4/2016.

Δείτε (εδώ) ολόκληρη την εκπομπή.

Η εκδρομή μας αυτή αποτέλεσε μια μικρή δόση χαράς για τους μαθητές μας και ήταν ένα μικρό διάλειμμα από τις εκπαιδευτικές τους υποχρεώσεις πριν ριχτούν στην μάχη των εξετάσεων του Μαΐου.

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές και γονείς για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας! Ήταν μια όμορφη εμπειρία !

Δείτε (εδώ) φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

Η τελική εκδρομή του Φροντιστηρίου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ στο Allou Fun Park στις 9/4/2016, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Μαθητές και καθηγητές ξέφυγαν απο την καθημερινότητα του διαβάσματος και χαμόγελα ικανοποίησης ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων !!!!

Και του χρόνου.