Γ Λυκείου

Ο Διευθυντής σπουδών Δρ Ν. Χριστοδούλου, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία του και με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης, ετοίμασε το πλέον κατάλληλο πρόγραμμα ώστε ο μαθητής της Γ' Λυκείου να εκπληρώσει τους στόχους του.

Με δεδομένο το σκληρό ανταγωνισμό που χαρκτηρίζει τις γενικές εξετάσεις και την εισαγωγή στις σχολές υψηλής ζήτησης, η ανάδειξη των δυνατοτήτων και η άριστη προετοιμασία του μαθητή της Γ Λυκείου αποτελούν το κύριο μέλημα των Φροντιστηρίων ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.

Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, αποτελεσμάτων και επιτυχιών έχουμε στελεχώσει την Γ ΛΥΚΕΙΟΥ όλων των Κατευθύνσεων από ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ και ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ οι οποίοι αποτελούν την δύναμη του Φροντιστηρίου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.

Ξεκινάμε 1η Ιουνίου μαθήματα καλοκαιρινής προετοιμασίας για την Γ΄ Λυκείου διάρκειας 2 μηνών. Τα μαθήματα είναι υποχρεωτικά για όσους μαθητές θέλουν να προετοιμαστούν με αξιώσεις για τις πανελλήνιες εξετάσεις και να επιτύχουν τον στόχο τους!

Έχουμε την πληρέστερη ομάδα καθηγητών οπού διδάσκουν μόνο αντικείμενα της ειδικότητας τους.

Δείτε (εδώ) δείγματα των εκδόσεων ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ στα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Δείτε (εδώ) δείγματα των εκδόσεων ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ στα ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ

Δεν επιδιώκουμε ποσοστά επιτυχίας, αλλά την απόλυτη επιτυχία

Εξάλλου δεν χρειαζεται να μιλήσουμε για εμάς.... Αφήνουμε τους βαθμούς των μαθητών μας να το κάνουν !!! Ο λόγος είναι απλός ..... Οι βαθμοί (εδώ) των γραπτών εξετάσεων και τα λόγια (εδώ) των μαθητών μας δεν λένε ποτέ ψέματα !!!

Επιλέξτε το πρόγραμμα σπουδών που σας ενδιαφέρει μέσα από τις διαθέσιμες κατηγορίες πάρα κάτω. Στην συνέχεια επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας για μια προσωπική συνάντηση με τον Δρ Χριστοδούλου Νικόλαο ώστε να ενημερωθείτε και να οργανώσουμε μαζί το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ:
  • Δείτε (εδώ) όλα τα τμήματα Πανεπιστημίων, (ΑΕΙ-ΤΕΙ) Στρατιωτικές σχολές, Αστυνομικές σχολές κλπ και σε ποιο πεδίο έχουν καταταγεί.

  • Δείτε (εδώ) ένα περίγραμμα των μαθημάτων ανα Ομάδα Προσανατολισμού και Επιστημονικών Πεδίων

  • Δείτε (εδώ) την κατανομή των Στρατιωτικών σχολών, σχολών Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Εμπορικού Ναυτικού