Ιδιαίτερα Μαθήματα - Περιορισμένος αριθμός ωρών

Εξασφάλισε μαθήματα με τους καλύτερους καθηγητές της ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Περιορισμένος αριθμός ωρών

 • Η σχέση εμπιστοσύνης γονιών - διευθυντή σπουδών,
 • Η υποστήριξη ενός μεγάλου Φροντιστηρίου με ισχυρό όνομα στην Χαλκίδα με ευρεία γκάμα ποιοτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών,
 • Σε συνδυασμό με την πλαισίωση από ένα ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ 22 ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ, καταξιωμένο στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας για την επιστημονική κατάρτιση και το ήθος τους
 • καθιστούν τα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ μαθήματα μαζί μας σίγουρη ΕΠΙΤΥΧΙΑ! !

  Τα ιδιαίτερα μαθήματα στα φροντιστήρια ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ διακρίνονται σε δύο είδη:

  1. Όσοι υποψήφιοι ή μαθητές μας επιλέγουν την προετοιμασία τους μόνο με ιδιαίτερα μαθήματα, τότε βγάζουμε το πρόγραμμα των μαθημάτων σε συνεργασία με το μαθητή, σε ειδικές τιμές και πάντα με επιλογή του καθηγητή του μαθήματος από τον ίδιο τον υποψήφιο ή σε συνεννόηση με το φροντιστήριο.
  2. Όσοι μαθητές ή υποψήφιοι παρακολουθούν τα προγράμματα της φροντιστηρίου και χρειάζονται επιπρόσθετη βοήθεια, σ' ένα ή περισσότερα μαθήματα, κάνουν ιδιαίτερα με καθηγητές που οι ίδιοι επιλέγουν με κάποια μικρή επιβάρυνση.

  Συγχρόνως, φροντίζουμε ώστε ο μαθητής να γράφει όλα τα απαιτούμενα τρίωρα διαγωνίσματα, σε χρόνο που θέλει ο ίδιος καθώς και τις εξετάσεις προσομοίωσης ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα με θέματα στο πρότυπο των πανελλαδικών εξετάσεων.

  Η μόρφωση είναι ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και ΑΞΙΕΣ

  Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε

  Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσει ο Δρ Χριστοδούλου Νικόλαος που ετοιμάζει τις ομάδες αυτές, με προσωπικό ραντεβού μαζί του, που μπορείτε να κλείσετε μέσω Γραμματείας. Στη συνάντηση αυτή θα καθορίσουμε το τμήμα καθώς και το ειδικό πρόγραμμα δουλειάς του παιδιού σας.