Προγράμματα Σπουδών

Αγαπητοί γονείς,

Ο Δρ Νικόλαος Χριστοδούλου με ευθύνη και υπερηφάνεια σας παρουσιάζει ένα ευέλικτο και ποιοτικό Πρόγραμμα Σπουδών για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου άψογης οργάνωσης, το οποίο εφαρμόζεται πιστά από τους εγνωσμένης αξίας καθηγητές μας.

Έχοντας γνώση του φορτωμένου προγράμματος των παιδιών (ξένες γλώσσες, μουσική, κλπ.) στοχεύουμε ακριβώς στα σημεία που είναι προαπαιτούμενα για την ομαλή πορεία του παιδιού προς τον τελικό του στόχο. Γνωρίζουμε καλά ότι τα επιβαρυμένα προγράμματα δεν προσφέρουν πολλά σε ένα μαθητή. Αντιθέτως του στερούν το βασικότερο εφόδιο που πρέπει να αποκτήσει. Την αναλυτική και κριτική σκέψη.

Έτσι τα προγράμματα σπουδών των Φροντιστηρίων ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ για τις τάξεις του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, αντιμετωπίζουν την κάθε χρονιά με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Γνωρίζουμε τι πρέπει να μάθει ο μαθητής του Δημοτικού, Γυμνασίου, ο μαθητής της Α και της Β Λυκείου και η κατεύθυνση μας είναι να του δώσουμε αυτή τη γνώση με σωστό και οργανωμένο τρόπο.

Τέλος τα προγράμματα μας για την Γ Λυκείου είναι αυτά που ξεκλειδώνουν τις πύλες για την είσοδο των μαθητών μας στις σχολές επιλογής τους.

Επιλέξτε το πρόγραμμα σπουδών που σας ενδιαφέρει μέσα από τις διαθέσιμες κατηγορίες που υπάρχουν στην στήλη δεξιά της οθόνης. Στην συνέχεια επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας για μια προσωπική συνάντηση με τον Δρ Χριστοδούλου Νικόλαο ώστε να ενημερωθείτε και να οργανώσουμε μαζί το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.