Τμήματα Σχεδίου


ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ:

Λίγα λόγια για το σχέδιο

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ… αναζητώντας το Κοινό και το Κύριο

Το Σχέδιο, πολύ απέχοντας από την στρεβλή κι ασαφή αντίληψη των ημερών, είναι ένα πλατύ ποτάμι, ένα πεδίο γνώσης που κανείς δεν τολμάει να ονομάσει μόνο Τέχνη ή μόνο Επιστήμη.

Ο σπουδαστής μελετά το "Ορθό" όσο και το "Αληθινό", αυτό που ο Δ. Σολωμός ονομάζει "το Κοινό και το Κύριο", με το ένα πόδι πατάει στην βάρκα του Καλλιτέχνη και με το άλλο σ΄ αυτήν του Μηχανικού, του Επιστήμονα. Το ίδιο μπορεί κανείς να ισχυριστεί, κάνοντας τις απαραίτητες αναλογίες, και για τα υπόλοιπα γνωσιολογικά πεδία, στα οποία εμπλέκεται το σχέδιο.

Ο Σχεδιασμός, το Design, είναι ένας κόσμος μαγικός, πλατύς όσο και βαθύς. Το κλειδί για να εισαχθείς σ΄αυτόν είναι το Σχέδιο: Γραμμικό & Ελεύθερο.

Σας προσκαλούμε στην έναρξης τμημάτων σχεδίου για ενήλικες και παιδιά υπό την εποπτεία καθηγητή από την Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) των Αθηνών που συνεργάζεται με το Φροντιστήριο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσει ο Δρ Χριστοδούλου Νικόλαος μαζί με τον καθηγητή του Σχεδίου που ετοιμάζει τις ομάδες αυτές, με προσωπικό ραντεβού μαζί του, που μπορείτε να κλείσετε μέσω Γραμματείας. Στη συνάντηση αυτή θα καθορίσουμε το τμήμα καθώς και το ειδικό πρόγραμμα δουλειάς που θα χρειαστεί.