ΕΞ΄ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Δεν έχετε τη δυνατότητα της μετακίνησης ή δεν μπορείτε να βρείτε καταξιωμένους καθηγητές;

Το Φροντιστήριο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, στην ΧΑΛΚΙΔΑ, πρόσθεσε μια καινούρια παροχή υπηρεσίας στα εκπαιδευτικά του προγράμματα. Τα EΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ διαδικτυακά μαθήματα, στηρίζοντας έτσι όλους τους μαθητές σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ μπορεί να προσεγγίσει και να ανταγωνιστεί την παραδοσιακή εκπαίδευση ΜΟΝΟ αν οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευόμενοι ασχοληθούν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ και ΣΩΣΤΑ με κοινό παρονομαστή την ΓΝΩΣΗ όπως βλέπετε και στο βίντεο εδώ και εδώ!

Κτίσαμε με μεγάλη προσοχή τη φήμη μας στα δια ζωσης μαθήματα όλα αυτά τα χρόνια ΚΑΙ ΤΩΡΑ με τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό & το υψηλό επίπεδο κατάρτισης των καθηγητών μας , διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα των διαδικτυακών μαθημάτων του Φροντιστηρίου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ μεταφέροντας την "ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΗ" των παιδιών σας στις οθόνες τους !

Ανοίγεις υπολογιστή , φοράς ακουστικά και "μπαίνεις" στην Online τάξη του Φροντιστηρίου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ. Έτσι απλά με ένα κλικ πραγματοποιείς το διαδραστικό μάθημά σου. Το πιο ολοκληρωμένο Online φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στην Ελλάδα, φέρνει τους πιο έμπειρους καθηγητές στην οθόνη του υπολογιστή σου!

  • Μαθήματα Δημοτικού
  • Μαθήματα Γυμνασίου
  • Μαθήματα Λυκείου
  • Ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά
  • Πιστοποίηση Η/Υ

Η διαδικτυακή εκδοχή διδασκαλίας του Φροντιστήριου μας, αφορά τους μαθητές εκείνους που επιθυμούν ένα ποιοτικό και αποτελεσματικό μάθημα που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν με αξιώσεις μία θέση στις υψηλόβαθμες σχολές αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα της μετακίνησης! Έτσι Μαθητές από όλη την ΕΛΛΑΔΑ θα μπορούν να σταματήσουν να επωμίζονται αυτην την ταλαιπωρία και να παρακολουθούν τα μαθήματα με τους καταξιωμένους καθηγητές του Φροντιστηρίου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ όπου επί σειρά ετών έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους στην εκπαίδευση.

Τα εξ αποστάσεως διαδικτυακά μαθήματα γίνονται πλέον με κανονικό πρόγραμμα, ανά τμήμα ή ιδιαίτερο και ανά μάθημα. Η διδασκαλία γίνεται διαδραστικά και έτσι δίνεται η δυνατότητα, οι καθηγητές και οι μαθητές να λειτουργήσουν όπως ακριβώς και στο διά ζώσης μάθημα με πίνακες, σημειώσεις και απευθείας συνομιλία με το μαθητή μέσω του προγράμματος zoom (εξέταση, απορίες, παραδείγματα, απουσίες κλπ)

Τα εξ' αποστάσεως μαθήματα δεν βασίζονται στη φυσική αλλά στην ουσιαστική παρουσία του καθηγητή στο μάθημα και γίνεται με την ίδια συνέπεια, μεθοδικότητα & αποτελεσματικότητα, που το Φροντιστηριο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ έχει καταφέρει όλα τα προηγούμενα χρόνια !

Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε…. Συνεχίζουμε το έργο μας με επαγγελματισμό, οργάνωση και υπευθυνότητα! Καμία ώρα χαμένη, καμία έκπτωση στις υπηρεσίες που προσφέρουμε! Η ΜΟΡΦΩΣΗ είναι ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και ΑΞΙΕΣ