Α Γυμνασίου

Η Α' Γυμνασίου είναι μια τάξη που προξενεί δικαίως άγχος τόσο στους μαθητές όσο και στους γονείς, καθώς για πρώτη φορά οι μαθητές απομακρύνονται από τον μικρόκοσμο του Δημοτικού:

  1. Θα συναναστρέφεται με παιδιά από άλλα σχολεία,
  2. Θα συνεργάζεται με περισσότερους από έναν καθηγητή,
  3. Εισάγονται στο πρόγραμμα του νέα βασικά μαθήματα που θα τον ακολουθήσουν και στην μετέπειτα σχολική του πορεία, όπως τα Αρχαία Ελληνικά, τα Μαθηματικά, η Έκθεση.

Με δεδομένο το σκληρό ανταγωνισμό που χαρακτηρίζει τις γενικές εξετάσεις και την εισαγωγή στις σχολές υψηλής ζήτησης, η ανάδειξη των δυνατοτήτων και η άριστη προετοιμασία του μαθητή της από την Α΄ Γυμνασίου αποτελούν το κύριο μέλημα του Φροντιστηρίου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Έτσι απαντάμε με την κατάλληλη υποδομή και τους πεπειραμένους καθηγητές.

Η Διεύθυνση του Φροντιστηρίου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία και με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης, ετοίμασε το πλέον κατάλληλο πρόγραμμα ώστε ο μαθητής της Α' Γυμνασίου να εκπληρώσει τους στόχους του.

Επιλέξτε κάποιο από τα πακέτα Δημοτικού/ Γυμνασίου/Λυκείου και ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ το με ΑΓΓΛΙΚΑ ή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για να έχετε κέρδος που μπορεί να φτάσει έως και 50%!

Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, αποτελεσμάτων και επιτυχιών έχουμε στελεχώσει τον Εκπαιδευτικό Όμιλο από ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ και ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ οι οποίοι αποτελούν την δύναμη του Φροντιστηρίου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.