Β Γυμνασίου

Στη Β' Γυμνασίου ο μαθητής έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τη Φυσική και τη Χημεία, που απαιτούν μια πιο επιστημονική αντιμετώπιση των μαθηματικών εννοιών, ενώ και στα φιλολογικά μαθήματα χρειάζεται μια εις βάθος αφομοίωση. Έτσι δημιουργείται ένα κλίμα υποδομής για τις γνώσεις που θα ακολουθήσουν στην Γ' Γυμνασίου και για μια επιτυχημένη σχολική καριέρα στις τάξεις του Λυκείου.

Αυτός άλλωστε είναι και ο βασικός σκοπός του Φροντιστηρίων ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ που με την ουσιαστική και όχι την επιφανειακή κατανόηση της διδαχθείσας ύλης, και τον κατάλληλο προσανατολισμό, κάνει το μαθητή να αγαπήσει τη γνώση και τη μόρφωση, και να ανέβει στο υψηλότερο βάθρο στο κοντινό μέλλον.

Με δεδομένο το σκληρό ανταγωνισμό που χαρακτηρίζει τις γενικές εξετάσεις και την εισαγωγή στις σχολές υψηλής ζήτησης, η ανάδειξη των δυνατοτήτων και η άριστη προετοιμασία του μαθητή της από την Α΄ Γυμνασίου αποτελούν το κύριο μέλημα του Φροντιστηρίου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Η Διεύθυνση σπουδών του Φροντιστηρίου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία και με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης, ετοίμασε το πλέον κατάλληλο πρόγραμμα ώστε ο μαθητής της Β' Γυμνασίου να εκπληρώσει τους στόχους του.

Επιλέξτε κάποιο από τα πακέτα Δημοτικού/ Γυμνασίου/Λυκείου και ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ το με ΑΓΓΛΙΚΑ ή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για να έχετε κέρδος που μπορεί να φτάσει έως και 50%!

Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, αποτελεσμάτων και επιτυχιών έχουμε στελεχώσει τον Εκπαιδευτικό Όμιλο από ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ και ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ οι οποίοι αποτελούν την δύναμη του Φροντιστηρίου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.