Εκδόσεις ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Φροντιστηρίου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Οι εκδόσεις Μαθηματικών συγγραμμάτων του Φροντιστηρίου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ για το Γυμνάσιο και το Λύκειο αποτελούν ένα δείγμα της δουλειάς που γίνεται.

Η χρησιμότητα αυτής της προσπάθειας έγκειται στο γεγονός ότι για πρώτη φορά συγκεντρώνεται σε ένα φυλλάδιο όλες οι απαραίτητες γνώσεις των Μαθηματικών μαθημάτων για την επιτυχή εισαγωγή στα ΑΕΙ. Έτσι ο μαθητής είναι σε θέση όχι μόνο να επαναλάβει την ύλη εν τάχει αλλά επιπλέον διευκολύνεται να την εμπεδώσει συγκρίνοντας και συνδυάζοντας με το σχολικό βιβλίο.

Η προετοιμασία των υποψηφίων, με ορίζοντα τις Εισαγωγικές Εξετάσεις στα ΑΕΙ, αποσκοπεί στην ουσιαστική κατανόηση της ύλης, αποφεύγοντας την άσκηση αποστήθησης και τον μηχανιστικό τρόπο σκέψης. Η διδακτική μας μεθοδολογία στηρίζεται στην πολυπρισματική προσέγγιση της ύλης, ώστε να προσαρμόζεται ευκολότερα στις πρασλαμβάνουσες και στις απορίες του κάθε υποψηφίου. Επιπλέον, η εκπαιδευτική διαδικασία υποστηρίζεται μέσω των συγγραμμάτων που έχουν καταρτιστεί από τους διδάσκοντες καθηγητές του Φροντιστηρίου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ και καλύπτουν διεξοδικά όλη την ύλη των Εξετάσεων για το μάθημα.

Οι σημειώσεις αυτές είναι ένα δείγμα απο την ολοκληρωμένη δουλεια που υπάρχει και δημοσιοποιούνται με την ίδια αρχική ελπίδα που γράφτηκαν: ότι θα βοηθήσουν κάποιους νέους παράλληλα με τα μαθήματα τους να κάνουν μία είσοδο στα εξαίρετα μαθήματα των Μαθηματικών.

   

Δείτε (εδώ) δείγματα των εκδόσεων ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ στα ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ

Για πληροφορίες για το πώς να αποκτήσετε τα βιβλία των εκδόσεων ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ μπορείτε να απευθυνθείτε στην Γραμματεία του Φροντιστηρίου ή να μας στείλετε μήνυμα χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Προσοχή! Για να έχετε πρόσβαση στα αρχεία θα πρέπει να στείλετε ένα email στη διεύθυνση christodouloufro@gmail.com με τα πλήρη στοιχεία σας (Επίθετο, Όνομα, Τάξη, Κατεύθυνση). Εντός της ημέρας θα σας αποσταλούν οδηγίες και κωδικός για το άνοιγμα των αρχείων.