Προγράμματα Σπουδών

Επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας για μια προσωπική συνάντηση με τον Δρ Νικόλαο Χριστοδούλου ώστε να ενημερωθείτε και να οργανώσουμε μαζί το Θερινό πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 8 Εβδομάδες): Ιούνιος & Ιούλιος

Συνιστούμε στους μαθητές που έχουν φιλοδοξίες για επιτυχία σε σχολές με μεγάλο συναγωνισμό όπως:

  • Πολυτεχνείο
  • Ιατρική
  • Φυσικομαθηματική
  • Νομική
  • Φιλολογία
  • Πληροφορική
  • Οικονομικές Σχολές
(και δεν είναι δύσκολο να πετύχουν αν έγκαιρα και σωστά προετοιμαστούν) να παρακολουθήσουν τα εντατικά καλοκαιρινά τμήματα, ώστε να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια που θα τους επιτρέψουν το Σεπτέμβριο να παρακολουθήσουν άνετα τα μαθήματα στο σχολείο.

Στα τμήματα αυτά, οι μαθητές μας θα διδαχθούν, από έμπειρους καθηγητές με σωστό πρόγραμμα δουλειάς, τα μαθήματα Κατεύθυνσης και Γενικής Παιδείας, στα οποία θα εξετασθούν σύμφωνα με το καινούριο σύστημα μαθημάτων.

Τα εντατικά καλοκαιρινά τμήματα της Γ΄ Λυκείου είναι διάρκειας 6 εβδομάδων, θα αρχίσουν στις 19 Ιουνίου 2017 και θα ολοκληρωθούν στις 28 Ιουλίου 2017 δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους υποψηφίους να ξεκουραστούν τον Αύγουστο. Τα μαθήματα θα γίνονται τις πρωινές ώρες 9:00π.μ.-13:00μ.μ. από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή.

Δείτε το Θερινό πρόγραμμα σπουδών εδώ.
Δείτε την Καλοκαιρινή μας ΠΡΟΣΦΟΡΑ εδώ.

Με το εντατικό αυτό πρόγραμμα μένει στον μαθητή και αρκετός χρόνος (περισσότερο από ένας μήνας) ελεύθερος για να ξεκουραστεί και, βέβαια, για να κάνει επανάληψη της ύλης που διδάχθηκε στο καλοκαιρινό τμήμα, ώστε να αρχίσει την καινούργια σχολική χρονιά έχοντας την κατάλληλη υποδομή. Τα θερινά τμήματα γράφουν διαγωνίσματα την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και μετά από σύντομη επανάληψη συνεχίζουν το πρόγραμμά τους.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (4 Εβδομάδες): 1 Ιουλίου - 31 Ιουλίου

Σκοπός των μαθημάτων είναι να εμβαθύνουν οι μαθητές σε έννοιες που έχουν ήδη διδαχτεί και να αποκτήσουν μεγαλύτερη ευχέρεια στη λύση σύνθετων προβλημάτων. Η παρακολούθηση των μαθημάτων συνίσταται σε μαθητές που είναι αποφασισμένοι να σπουδάσουν και στοχεύουν σε υψηλόβαθμες σχολές.

Δείτε το Θερινό πρόγραμμα σπουδών εδώ.
Δείτε την Καλοκαιρινή μας ΠΡΟΣΦΟΡΑ εδώ.

Τα εντατικά καλοκαιρινά τμήματα της Β΄ Λυκείου είναι διάρκειας 4 εβδομάδων, θα αρχίσουν στις 3 Ιουλίου 2017 και θα ολοκληρωθούν στις 28 Ιουλίου 2016 δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους υποψηφίους να ξεκουραστούν τον Αύγουστο.. Τα μαθήματα θα γίνονται τις πρωινές ώρες 9:00π.μ.-13:00μ.μ. από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη (4 ημέρες). Τα θερινά τμήματα γράφουν διαγωνίσματα την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και μετά από σύντομη επανάληψη συνεχίζουν το πρόγραμμά τους.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (4 Εβδομάδες): 1 Ιουλίου - 31 Ιουλίου

Οι μαθητές που ξεκινούν τα μαθήματα από την Α΄ Λυκείου έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν οποιαδήποτε κενά έχουν από το Γυμνάσιο και στη συνέχεια να προετοιμαστούν συστηματικά και μεθοδικά σύμφωνα με το νέο σύστημα διδασκαλίας και εξέτασης.

Δείτε το Θερινό πρόγραμμα σπουδών εδώ.
Δείτε την Καλοκαιρινή μας ΠΡΟΣΦΟΡΑ εδώ.

Τα εντατικά καλοκαιρινά τμήματα της Β΄ Λυκείου είναι διάρκειας 4 εβδομάδων, θα αρχίσουν στις 3 Ιουλίου 2017 και θα ολοκληρωθούν στις 28 Ιουλίου 2017 δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους υποψηφίους να ξεκουραστούν τον Αύγουστο.. Τα μαθήματα θα γίνονται τις πρωινές ώρες 9:00π.μ.-13:00μ.μ. από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη (4 ημέρες). Τα θερινά τμήματα γράφουν διαγωνίσματα την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και μετά από σύντομη επανάληψη συνεχίζουν το πρόγραμμά τους.

ΚΑΛΥΨΗ ΚΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (4 Εβδομάδα): 1 Ιουλίου - 31 Ιουλίου

Διοργανώνουμε Εβδομάδα Μάθησης 8 ωρών, για μαθητές του Γυμνασίου. Ελάτε να δούμε τα Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και τα Φιλολογικά μέσα από μια άλλη οπτική γωνία.

Κάλυψη κενών στα Μαθηματικά (4 ώρες) & Φιλολογικά (4 ώρες)

ή

Κάλυψη κενών στα Μαθηματικά (4 ώρες) & Φυσική-Χημεία (4 ώρες)


Δείτε την Καλοκαιρινή μας ΠΡΟΣΦΟΡΑ εδώ.