Καλωσόρισμα από τον Διευθυντή Σπουδών

Αγαπητοί μαθητές και γονείς,

Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ αποτελούν μια νέα πρόταση στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης. Είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε από την ανάγκη να καλυφθεί το κενό ανάμεσα στα μαζικά πολυμελή φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα μαθήματα.

Έτσι συνθέτοντας τα θετικά και απορρίπτοντας τα αρνητικά, με αγάπη για την εκπαίδευση, αφοσίωση στο μαθητή και υπευθυνότητα απέναντι στο γονέα δημιουργήσαμε τα φροντιστήρια ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.

Ένα Φροντιστήριο Μ.Ε. σε ένα άριστο εκπαιδευτικά περιβάλλον συνδυάζοντας από τη μια την αμεσότητα μαθητή και καθηγητή που περιέχει το ιδιαίτερο μάθημα και την ευγενή άμιλλα, την υγιή σύγκριση και τα διαγωνίσματα από την άλλη που παρέχει ένας φροντιστηριακός χώρος εισάγοντας ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών.

Προωθούμε και εφαρμόζουμε ότι καινούργιο υιοθετεί και απαιτεί το εκπαιδευτικό σύστημα. Το έργο μας δεν περιορίζεται απλά στην εκπαιδευτική πράξη στην τάξη. Περιλαμβάνει πλήθος άλλων δραστηριοτήτων που σκοπό έχουν την πληρέστερη και αποτελεσματικότερη προετοιμασία των μαθητών μας.

Βασικός στόχος μας είναι ένα δημιούργημα που εστιάζει στην Μέση Εκπαίδευση, όχι απλά ως μάθημα αλλά ως φιλοσοφία και τρόπο σκέψης, που κατακτάται με ισχυρές βάσεις, συνεχή τριβή και αναζήτηση. Αυτό επιτυγχάνεται με το να καλλιεργείται ένας τρόπος σκέψης έτσι ώστε να γίνουν οι ΑΔΥΝΑΜΟΙ μαθητές ΚΑΛΟΙ και οι καλοί ακόμα ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους με επιτυχία στις εξετάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι Επιτυχίες μας

Η εξέλιξη του αριθμού των μαθητών μας αποδεικνύει την εντυπωσιακή πορεία μας από την ίδρυση έως και σήμερα.

Ο αριθμός των μαθητών μας ανά σχολική χρονιά από το 2013 έως και σήμερα.

Δείτε Εδώ »